De praktijk – Tandartspraktijk E. van de Merwe – Spijkenisse

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Tandartspraktijk E.van de Merwe. Ik ben sinds 1989 zelfstandig gevestigd als tandarts. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Tandartspraktijk E.van de Merwe verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Tevens is er een tv scherm boven de behandelstoel waardoor u tijdens de behandeling naar een film kan kijken.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

KNMT-visitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.

Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar:

  • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen.  Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

Datum KNMT-visitatie

Deze praktijk is gevisiteerd in het jaar 2016

Patiënt worden?

Schrijf u nu in via onderstaande button!

Inschrijven